SMS TEAM D.O.O. – filozofija, vizija

SMS team d.o.o. je mlado in dinamično podjetje, katerega glavna dejavnost je inštalacija vodovodnih, plinskih in ogrevalnih napeljav ter naprav. Ukvarjamo se še s strojnimi instalacijami, servisom ter vzdrževanjem prezračevalnih naprav, toplotnih črpalk, klimatskih naprav, konvektorjev, požarnih loput itd.

Bogatijo nas strokovno znanje in izkušnje, prav tako delujemo po veljavni zakonodaji in v skladu z okoljskimi zahtevami. Nudimo visoko raven kakovosti ter neprekinjeno delo z najnovejšimi tehnologijami, zato redno usposabljamo in izobražujemo svoje zaposlene.

Naše vodilne misli so usmerjene h kakovosti, strokovnosti, ustvarjalnosti, poštenosti in odgovornosti, kar skupaj odraža tudi načelo podjetja SMS team. Našo filozofijo zaokrožujeta ustrezna cenovna politika ter zavezanost k učinkovitosti skozi našo linijo ponudb in storitev.

V prihodnosti je za nas zelo pomembno sprejemanje izzivov za realizacijo vizije, kakovosti, prilagodljivosti, kot tudi zagotavljanje varnosti pri realizaciji naše dejavnosti. Želimo postati vodilni ponudnik inštaliranja vodovodnih, plinskih in ogrevalnih napeljav ter naprav v Sloveniji.

Kontaktirajte nas

Naša delovna ekipa je visoko motivirana, se hitro odzivamo in kvalitetno opravimo svoje delo! Na vašo poizvedbo bomo odgovorili v čim krajšem času.

01 750 90 99